Frisørsalon i Hillerød

Ligger verdens bedste frisørsalon i Hillerød? Det mener Henning & Damgaards kunder i hvert fald. Hos os får du den helt rigtige professionelle og personlige rådgivning. Vi sætter en stor ære i at levere det bedste håndværk, altid i den højeste kvalitet.


Hos Hennings & Damgaard er vi stolte af at kunne tilbyde den mest personlige og dedikerede frisørsalon i Hillerød. Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds med dit hår.
Hennings & Damgaard – tid til dig.

Frisørsalon i Hillerøds centrum

I vores frisørsalon i Hillerød, blot et stenkast fra historiske Frederiksborg slot, har vi skabt en dejlig afslappende atmosfære. Her ser vi frem til at byde dig velkommen, igen og igen.

Vi starter gerne med at indbyde dig til en konsultation og samtale om dine ønsker for dit nye look. Når du har fundet dig til rette i vores trygge omgivelser og besluttet dig for hvad vi kan hjælpe dig med, er vi parate med vores håndværksmæssige ekspertise og en række luksusprodukter til dit hår.

Midt i en modeverden – ligger vores flotte frisørsalon i Hillerød

Både Jette Hennings & Joanna Damgaard har en kæmpe passion for frisørhåndværket. Vi lægger begge stor ære i at du er tilfreds med dit næste look, og vi føler det er vores pligt, at vi er på forkant med trends og tendenser i hårmoden. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de produkter vi bruger og sælger.


Alt i alt er vi 100 % fokuserede på at tilbyde dig den bedste frisøroplevelse du har haft, når du vælger vores skønne frisørsalon i Hillerød.

Kontakt din frisørsalon i Hillerød

Hennings & Damgaard giver dig inspiration og personlig rådgivning med dit nye look. Din professionelle frisørsalon i Hillerød byder dig velkommen, og vi er parate til at opgradere dit hår. Kontakt os allerede i dag – ring på tlf.: +45 5360 9630 eller kig forbi på Frederiksværksgade 11B st. tv. i Hillerød. Du kan naturligvis også bare booke en tid online her.


Lad os afsløre det bedste look for dig.

Frederiksværksgade 11b st. tv. - 3400 Hillerød - CVR 39235439 - Tlf +45 5360 9630