Frisør Nordsjælland

Når du har brug for en professionel og kompetent frisør i Nordsjælland eller omegn, er Hennings & Damgaard parate med den rigtige løsning.

Hos os, er der altid god tid til dig. Den bedste og mest professionelle frisør i Nordsjælland, er klar til at tage opgaven på sig, og vi sørger altid for, at du er tilfreds med dit hår inden du går ud ad døren.

Velkommen hos Hennings & Damgaard – vi har tid til dig.

Centralt beliggende frisør i Nordsjælland

Hennings & Damgaard er din personlige frisør i Nordsjællands historiske slotsby Hillerød. Vi ligger dejligt centralt, kun et stenkast fra det historiske Frederiksborg slot og den smukke slotssø. I disse dejlige omgivelser forkæler vi vores kunder med den opmærksomhed dit hår fortjener.

Vi er uddannede frisører med en stor passion for faget. Vi elsker at følge med i de seneste trends, og deltager jævnligt i kurser og seminarer for at holde os på kanten af udviklingen. Det gælder, både i forhold til miljø- og sundhedsvenlige produkter, og i forhold til de nyeste teknikker og den næste hårmode.

Frisør med nordsjællandsk hjerte

Nok er vi din lokale frisør i Nordsjællands hovedstad Hillerød, men vi indhenter vores erfaring, viden og kreativitet fra hele verden. Gennem kurser og tæt kontakt med andre førende frisører og de største producenter i branchen, bringer vi et lille stykke af den store verden hjem til Hillerød hver dag.

Når vi hele tiden følger med i moden og de bedste hårprodukter, er det udelukkende for at kunne tilbyde dig den bedste frisøroplevelse. Vi giver dig spændende inspiration og personlig sparring når du skal finde dit nye look.

Book en tid hos den bedste frisør i Nordsjælland

Hennings & Damgaard, din professionelle frisør i nordsjællandske Hillerød, står klar med saks, ekspertise og de lækreste hårprodukter når du skal opgradere dit hår. Ring til os allerede i dag på tlf.: +45 5360 9630, kig forbi på Frederiksværksgade 11B st. tv. I Hillerød eller book en tid online her.

Vi glæder os til at se dig i vores salon – og du kan snart glæde dig til at se den nye dig.

Frederiksværksgade 11b st. tv. - 3400 Hillerød - CVR 39235439 - Tlf +45 5360 9630