Frisør Hillerød

Kom forbi din lokale frisør i Hillerød. Hennings & Damgaard tilbyder professionel og personlig rådgivning, håndværk af højeste kvalitet og en dejlig afslappende atmosfære. Vi er parate med den rigtige løsning når du har brug for det.

Hennings & Damgaard er den bedste og mest personlige frisør i Hillerød. Vi sørger altid for, at du er tilfreds med dit nye look inden du går ud ad døren, og skal du have den samme frisure som sidst, ved vi præcis hvordan.

Velkommen hos Hennings & Damgaard – her er altid tid til dig.

Trendy frisør i Hillerøds hjerte

Midt i Hillerød, blot et stenkast fra historiske Frederiksborg slot og ikke mindst den smukke slotssø, ligger din personlige frisør. Hillerøds dejlige omgivelser skaber de bedste rammer for vores flotte og afslappende salon.

Til trods for at vi er en lokal frisør i Hillerød, har vi hele tiden fingeren på pulsen og får erfaring, viden og kreativitet fra hele verden. Vi deltager hele tiden i de nyeste kurser og seminarer som branchen tilbyder. Vi har også en tæt kontakt til de mest trendsættende frisører og producenter i branchen. På den måde sikrer vi dig det bedste produkt og den bedste, mest nutidige service du kan finde.

En global modebevidst frisør med Hillerød som base

Hos Hennings & Damgaard har vi så stor en passion for vores fag og så stor faglig stolthed i dit næste look, at vi føler det er vores pligt, konstant at følge med i trenden. Både inden for styling og inden for styling-produkter. Vi er 100 % fokuserede på at tilbyde dig den bedste frisøroplevelse du har haft.

Få inspiration og personlig sparring når du skal finde dit nye look, kom ind til din trendskabende frisør i Hillerød.

Altid tid hos din lokale frisør i Hillerød

Vi er Hennings & Damgaard. Vi er din professionelle frisør i Hillerød, og vi er parate med saks, ekspertise og de lækreste hårprodukter på markedet. Vi opgraderer dit hår og bringer liv til dit nye look. Kontakt os i dag på tlf.: +45 5360 9630 eller kig forbi på Frederiksværksgade 11B st. tv. i Hillerød. Du kan naturligvis også allerede booke en tid online her.

Vi glæder os til at afsløre den nye dig.

Frederiksværksgade 11b st. tv. - 3400 Hillerød - CVR 39235439 - Tlf +45 5360 9630