Den bedste frisør i Nordsjælland

Vi har hørt det mange gange fra vores kunder; Hennings & og Damgaard er den bedste frisør i Nordsjælland. Hos os får du altid professionel og personlig rådgivning. Vi elsker vores håndværk og kræser om vores kunder med en dejlig og afslappende atmosfære i salonen.

Med vores ufravigelige fokus på dig som kunde, er vi kun tilfredse med vores resultat, når du er tilfreds med dit nye look. Få en konsultation, hvor vi kan tale om dine ønsker og du kan få inspiration.

Vi byder dig velkommen hos Hennings & Damgaard.

Vi stræber efter at forblive den bedste frisør i Nordsjælland

Selv om mange allerede har tilkendegivet, at de synes vi er den bedste frisør i Nordsjælland, hviler vi ikke på laurbærrene. Hver dag arbejder vi med nye tiltag, nye idéer og nye trends. Hos Hennings & Damgaard møder du derfor en stolt lokal frisør, der altid har fingeren på pulsen.

Vi deltager i alle relevante kurser og seminarer. Derudover holder vi en tæt kontakt til andre trendsættende frisører og de bedste producenter af hårprodukter.

Prøv selv den bedste frisør i Nordsjælland

Vi tager alle opgaver med den største professionalisme og finder, sammen med dig, altid den bedste løsning samt det bedste look for dig. Det skinner tydeligt igennem, at vi elsker vores håndværk. Vores kunder er vores vigtigste aktiv og vi vil glæde os til at se dig i vores salon.

Med vores nærvær og personlige indstilling til vores kunder, bliver vi derfor ofte benævnt som den bedste frisør i Nordsjælland, men du skal selv have lov til at prøve os efter. Hos Hennings & Damgaard tilbyder vi dig den bedste frisøroplevelse du kan få.

Kontakt os i dag og lad os finde tiden sammen. Din oplevelse og din tilfredshed med det endelige resultat betyder alt for os.

Bestil tid i dag

Mød den bedste frisør i Nordsjælland på Frederiksværksgade 11B st. tv. i Hillerød.

Kom ind til Hennings & Damgaard. Her er vi parate med personlig rådgivning, de nyeste trends og de lækreste hårprodukter på markedet. Du er også velkommen til at ringe på tlf.: +45 5360 9630 eller du kan booke en tid online her.

Lad Hennings & Damgaard forkæle dig og dit hår.

Frederiksværksgade 11b st. tv. - 3400 Hillerød - CVR 39235439 - Tlf +45 5360 9630