Den bedste frisør i Hillerød

Leder du efter den bedste frisør i Hillerød? Hennings & Damgaard tilbyder dig både professionel og personlig rådgivning samt håndværk af den absolut højeste kvalitet. Hos os oplever du altid en dejlig og afslappende atmosfære. Kontakt os i dag og lær os at kende.

Som den vel nok mest personlige og bedste frisør i Hillerød, sørger vi altid for, at du er tilfreds med dit nye look inden du går ud ad døren. Vi ser frem til at lære dit hår at kende.

Hos Hennings & Damgaard er du altid velkommen.

Den bedste frisør i Hillerød og omegn

Du er ikke langt fra historiske Frederiksborg slot når du står foran den bedste frisør i Hillerød. Hennings & Damgaard byder dig velkommen i vores flotte og afslappende salon tæt på den idylliske slotssø.

Udover at være en stolt lokal frisør, føler vi en stor vigtighed i at have fingeren på pulsen og få inspiration, viden samt kreativitet fra hele verden. Vi deltager derfor ofte i de mest relevante kurser og seminarer, samt holder en tæt kontakt til trendsættende frisører og producenter.

Vi er naturligvis din bedste frisør i Hillerød

Vi elsker vores håndværk, vores kunder og vores salon. Den passion og faglige stolthed gør os til den bedste frisør i Hillerød, hvis vi og vores kunder selv skal sige det.

Hos Hennings & Damgaard er vi 100 % fokuserede på at tilbyde dig den bedste frisøroplevelse du kan få. Din oplevelse og din tilfredshed med resultatet betyder alt for os.

Bestil tid nu hos din lokale og bedste frisør i Hillerød

Hos Hennings & Damgaard er vi parate med vores opdaterede ekspertise og de lækreste hårprodukter på markedet. Som den bedste frisør i Hillerød bringer vi liv til dit nye look. Ring på tlf.: +45 5360 9630, kig forbi på Frederiksværksgade 11B st. tv.  i Hillerød, book online her.

Lad dit hår opleve rigtig forkælelse hos Hennings og Damgaard.

Frederiksværksgade 11b st. tv. - 3400 Hillerød - CVR 39235439 - Tlf +45 5360 9630